Thuispresentatie

Home » Thuispresentatie

 - Voorbeeld van de opstelling voor een thuisparty -

Thuisdemonstratie

Wilt u graag de sieraden zelf eens zien, wat meer persoonlijke uitleg over de werking en de gedachtes erachter? Dat is een thuisdemonstratie misschien de oplossing voor u! Ik kom graag eens bij u langs met een gedeelte van de collectie om aan u en uw vriend(inn)en* te laten zien. Hierbij krijgt u uiteraard een uitleg over de sieraden en de gedachtes erachter, maar laat ik ook de werking zien aan de hand van een paar testjes.

Aan het eind van de ochtend, middag, avond (net wat u wil), kunt u de sieraden bekijken, passen en indien op voorraad meteen mee naar huis nemen. Voor u als gastvrouw/heer zit er ook nog een leuke korting aan vast! Van de verkoopwaarde van uw gasten krijgt u 10% korting** voor de aanschaf van uw eigen sieraad of product!

Markten / Fairs

Regelmatig kunt u mij ook vinden op verschillende markten of fairs. Welke dat zijn kunt u hier op de website terug vinden, maar vaak ook via facebook of twitter. Op deze markten of fairs heb ik een gedeelte van de collectie bij me en kunt u rustig kijken wat Energetix u kan bieden.  Heeft u misschien nog tips voor markten en fairs waar nog geen Energetix sieraden en producten te vinden zijn? Neem dan gerust contact op!

* Minimale aantal gasten is 6 personen (inclusief gastvrouw/heer)

** De korting wordt berekend over de verkoopwaarde van sieraden/producten, exclusief de waarde van de sieraden/producten van de gastvrouw/heer. (bv; de gasten kopen voor een totale waarde van €100. De gastvrouw/heer krijgt dan een korting van €10 op de aanschaf van een eigen sieraad of product.)

X