QICUMA by Energetix

QICUMA – NATUURLIJK IN BALANS

Voedingssupplement met plantenextracten, choline, Q10, zink, magnesium en vitamines

Elk van uw cellen doet elke dag iets ongelooflijks voor u, zodat u zich goed voelt. Reden genoeg om ze iets terug te geven. Want voor een gezond lichaamsgevoel is innerlijke energie, de Qi – voor de optimale stroom van vitale energie en levenskracht, nodig. Goede voeding levert ook een belangrijke bijdrage om natuurlijk in balans te blijven in een voortdurend veranderende wereld. Daarvoor heeft Energetix QICUMA ontwikkeld.

De bijzondere combinatie van voedingsstoffen kan met zijn ingrediënten veel belangrijke metabolische processen in het menselijk lichaam ondersteunen en aan uw prestatie vermogen en uw welzijn bijdragen.

KURKUMA

Kurkuma wordt al duizenden jaren als specerij gebruikt. Maar pas de afgelopen jaren heeft men de eigenschappen van kurkuma wetenschappelijk onderzocht. Een bijzonder belangrijk deel van de kurkumawortel is de heldere oranje-gele, aromatische curcumine. Dankzij de vloeibare vorm is curcumine aanwezig in een bijzonder hoge biobeschikbaarheid.* Zo kunnen de micronutriënten en bestanddelen van het extract optimaal worden geabsorbeerd en snel op die plek komen, waar ze nodig zijn: in uw cellen.

* Biobeschikbaarheid: 
De parameter geeft aan hoe snel en in welke mate een ingrediënt wordt opgenomen en in het lichaam ter beschikking komt. 

GROENE THEE

Groene thee wordt al enkele duizenden jaren in Azië verbouwd. Tegenwoordig wordt groene thee wereldwijd gewaardeerd als wellness-plant. De mogelijke toepassingen van groene thee zijn zeer divers. In QICUMA wordt uitsluitend groene thee van biologische kwaliteit gebruikt.

Q10

Bij Q10 gaat het om een co-enzym, dat in elke cel van het lichaam invloed heeft op de energievoorziening. De lichaamseigen stof wordt voor een deel via het voedsel opgenomen, voor een deel in het lichaam zelf geproduceerd. Q10 is een echt allround-talent, dat niet alleen in zogenaamde anti-aging producten wordt gebruikt. 

• Zink en vitamine C: helpen om de cellen tegen oxidatieve stress te beschermen.

• Vitamine D en foliumzuur:ondersteunen het normaal functioneren van het immuunsysteem.

• Niacine en vitamine B12: helpen om vermoeidheid te verminderen.

Vraag naar de mogelijkheden voor het bestellen van dit product!

X